Види протеїну

Пост обновлен 8 нояб. 2019 г.



Протеїн є сьогодні дуже популярною дієтичною добавкою і існує безліч варіантів на вибір.

Протеїн доступний в цілому багато різних смаків.

Можна багато чого врахувати при виборі білкового порошку. З якого джерела білка повинен походити білок? Чи є важливим вміст калорій? Який продукт є найбільш доступним? І тому смак - напевно такий важливий фактор.

День честі нашої тестової панелі складається з Пабло Валенцуели, Понта Вестмана, Маркуса Вестмана, Даніеля Нассельквіста та Пара Ліндельофа, які щодня грають у американському футболі в королівських королях. Їм було доручено оцінити вісім різних білкових порошків з двох найбільш поширених джерел білка - сироватки і казеїну.

Сам тест був сліпим тестом, наші дегустатори не з'ясували, які продукти повинні бути перевірені або з яких постачальників вони прийшли. Кожен продукт у різних категоріях сироватки і казеїну оцінювали за шкалою від 1 до 5, причому 5 - найвищий бал.

Що таке білкова добавка?

Білкові добавки називаються дієтичними добавками, які містять концентровані білки, отримані з таких продуктів, як молоко, яйця або соя. Найбільш поширені білкові добавки на ринку складаються з білкового порошку з молока (сироватка і казеїн).

Вплив білкової добавки, якість тіла і область застосування залежить від джерела білка, який включений. Говорячи про якість білка або біологічну цінність, це означає, наскільки добре білок охоплює потребу організму в азоті та незамінних амінокислотах. Біологічна цінність - це міра того, скільки білка може бути використано перед найменш використаною незамінною амінокислотою.

Оскільки продукти містять різні кількості різних амінокислот, вони доповнюють один одного і через різні комбінації можна поліпшити білкові точки. З чистих білкових добавок, сироватка і молочний білок перевершують рослинні білкові добавки, такі як соя.

Деякі білки швидко всмоктуються, інші приймаються повільно, але протягом тривалого часу. Деякі білки особливо багаті певною амінокислотою або мають амінокислотний профіль, який є більш-менш повним. Як правило, всі амінокислоти повинні бути перебудовані в печінці, перш ніж вони будуть випущені в організм, але білкова добавка може також давати ефект вже в шлунку.

Сироватка - швидке джерело білка

Сироватковий білок підходить для прийому на сніданок і після тренування.

Сироватковий білок є повноцінним білком з "швидким" поглинанням внаслідок високої концентрації розгалужених амінокислот у BCAA. BCAA - інсулін-вивільняє і інсулін, в свою чергу, стимулює такі конструктивні механізми, як нарощування м'язів і відновлення тканин.

Сироватковий білок підходить для прийому на сніданок і після тренування, а також під час тривалих інтенсивних тренувань. Напої сироваткового білка тонкі (молочноподібна текстура) і дуже легко пити.

Є в основному дві різні форми сироватки, концентруються і ізолюють. Простіше кажучи, можна сказати, що різниця між концентратом сироваткового білка і ізолятом сироваткового білка полягає в тому, що ізолят фільтрується через більш тонкий фільтр порівняно з концентратом. Це дає ізолятам більш високий вміст білка і лише невеликі залишки лактози (молочного цукру) і жиру.

Казеїн - білок з повільним поглинанням

Казеїн руйнується і всмоктується в організмі дуже повільно.

Білок казеїну витягується, як і білок молочної сироватки, але має іншу структуру. Близько 80% білків молока складаються з білків казеїну, які, як і сироватка, мають дуже високу біологічну цінність. Тим не менш, казеїн розпадається і всмоктується в організмі дуже повільно, тому постачає організм амінокислотами протягом декількох годин після прийому.

Мало того, що білок казеїну набухає в рідині і дає товстий напій, подібний до молочного коктейлю, він також містить спеціальні білки, які підтверджують вплив інгібування апетиту. Тому білок казеїну підходить під час дієтичного, закусочного або вечірнього білка.


Безплатна доставка при замовленні від 1500 грн.

100% Гарантія ціни

14-днів гарантія повернення

Copyright © 2019 FitnessWorld

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
0